Sæbesjov i Sofiebadet

SÆBESJOV I SOFIEBADET

Det er efterårsferie og traditionen tro skal vi i Sofiebadet og holde workshops to dage i træk.

Vi er så glade for at kunne give alle jer, der synes det er sjovt at lave sæbe, muligheden for oveni i hatten også at komme i kurbad. Når I er med på den her workshop, får I 4 oplevelser: Sæbe Workshop, Hamam, Ansigtsmaske og adgang til alle Sofiebadets mange forskellige bade, sauna og dampbad.

Sæbe Workshop

Selvfølgelig er der en times sæbe workshop, hvor I skal lave sæbe på en hvid sæbebase, der indeholder sheasmør, kakaosmør og mangosmør.

På denne workshop medbringer vi kun naturlige ingredienser. Det vil sige, hvis I vil farve jeres vegetabilske, glycerinbaserede hvide sæbebase, så foregår det med krydderier som paprika, kanel eller gurkemeje.

Og hvis I vil tilsætte duft, er det med æteriske olier og igen krydderier. Kom for eksempel tørrede lavendler, kamilleblomster, anisstjerner eller kanelstænger i din sæbe for at give den en dejlig duft. Nogle af krydderierne tilføjer også din sæbe en scrub effekt – og så pynter det virkelig smukt med sådan en kanelstang på toppen;-)

Hamam

Udover sæbe skal I ind i Sofiebadets Hamam, hvor I bliver guidet i at give jer selv en kropsbehandling med sæbeskum efter tyrkisk tradition.

Ansigtsmaske

I kan også få lov at prøve en af Sofiebadets hjemmerørte lækre ansigtsmasker, der efterlader huden silkeblød og opstrammet.

4 Workshops om dagen

Alt i alt er det er en helt unik oplevelse at være med. Både for os på Sæbe Eventyr og for kurbadets gæster. Vii kan se, hvordan alle nyder dagen. Vi kører 4 Workshops i træk hver dag, så en gang imellem må vi indrømme, vi godt kan være lidt misundelige over, vi ikke også lige kan hoppe en tur i sauna eller hamam med jer andre – men selvom det for os er en begivenhedsrig dag, så nyder vi det også. Det i sig selv bare at være i Sofiebadets lokaler er dejligt. Det er en autentisk, gammel badeanstalt, og der er en helt speciel stemning, som om man kommer til en anden tidsperiode, hvor det er tilladt bare at slappe af.

Så kom og nyd dagen med os.

Billetter kan købes på Sofiebadets hjemmeside

Tagget ,
%d bloggers like this: