SÆBE WORKSHOP SØNDAG D.8. NOV KL 12-14

SÆBE WORKSHOP Søndag d.8. November kl 12-14

Der er ikke noget så hyggeligt som at være indenfor på en efterårsdag og hygge med noget kreativt. Og hvis man så endda også får lavet noget, man selv kan bruge til noget fornuftigt bagefter, eller kan bruge som gave til en anden, så er det bare endnu bedre. Her er chancen for at lave noget lidt anderledes med en ven eller som familie…

Kom med på SÆBE WORKSHOP på Christianshavn

Søndag d.8. November kl 12-14


Her kan du lave din egen sæbe, selv bestemme hvilken form, den skal have, duft og farve – eller om den overhovedet skal have duft og farve;-)

Vi arbejder med en vegetabilsk glycerinbaseret sæbebase, der er gennemsigtig – på den måde trænger der lys igennem sæben, når den er færdig, og det er så smukt;-) Da man kan se igennem den, har vi også nogle små figurer med, man kan vælge at støbe ind sin sæbe. Når du så har været dygtig at vaske fingre mange gange, så har du pludselig vasket dig vej ind til en lille gave;-)

Sted: Christianshavns Voldgade 49

Alder: 5+
(Du kan godt være med, hvis du er yngre, sålænge du har en søster eller måske mor med til at hjælpe dig).

Pris: 150kr pr person
Hvis I kommer 2 eller flere kan I få det for 135kr pr person

BOOK DIN BILLET I GOD TID, DER ER KUN 10 PLADSER!

(betaling kan enten foregå på dagen, kontant eller mobile pay, eller du kan købe din billet allerede nu – bare følg billet linket)

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ELLER HELLERE VIL TILMELDE DIG HOS ET MENNESKE FREMFOR PÅ FACEBOOK, SÅ ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TLF: 31142640

Vi ses;-)

Tagget , ,
%d bloggers like this: