Batman, red os fra corona…

BATMAN, RED OS FRA CORONA…

Når man kigger rundt i verden i disse måneder, kunne man godt ind imellem ønske, der kunne komme en superhelt og redde os alle fra pandemien. En, der kunne svæve ind over byerne og puste en vaccine ud over os alle, så ingen behøvede at være urolige ved at ta en tur med metro eller i supermarkedet.

Desværre er det ikke nok at flygte ind i eventyret.

Vi bliver nødt til selv at gøre en indsats, finde vores indre superhelt frem og passe på andre ved at holde afstand og vaske hænder.

Men selvom der endnu ikke er en kur, og vores hverdag er forandret, så må vi ikke glemme at glæde os over de små ting i hverdagen.

Vi kan stadig godt sætte lidt kulør på tilværelsen og gøre hele det her håndvask show til en fornøjelse. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at få eventyret tilbage ind i de daglige rutiner.

Derfor har vi besluttet at lave vores egen Superhelt.

Måske vil denne her Batman godt alligevel kunne redde os…

Batman Sæbe
Batman Sæbe

Vores Batman Sæbe er helt fantastisk, synes vi. Den dufter af lakrids, og når du holder den op mod lyset, tændes Batsignalet, så husk endelig at gøre det, hver gang du vasker fingre.

Vi har kun brug for superhelte i helt særlige situationer, derfor ved vi ikke, hvor længe, Batman bliver hængende i vores webshop.

Når pandemien er lidt på retræte, vil Batman også smutte igen, så…

Pas på jer selv derude!

Og HUSK :

DET REDDER LIV AT VASKE HÆNDER

Tagget , , ,
%d bloggers like this: