1. juni kl 12-14: Badesalt og bodyscrub workshop anden pinsedag

Så afholder vi workshops igen;-)

For første gang nogensinde kan du komme og lave både din egen Badesalt og Bodyscrub her hos os på Christianshavn.


BADESALT OG BODYSCRUB WORKSHOP

MANDAG D.1. JUNI, anden pinsedag KL 12-14


Vi tager en masse lækre olier, salte, ler, krydderier og andre naturlige ingredienser med, så du selv kan sammensætte lige den bodyscrub, der passer bedst til din hud, og lige den badesalt, der dufter, præcis som du drømmer om;-)


Bodyscrub´en kan du bruge både i brusebad og karbad. Du skrubber din fugtige hud med den, så den bliver rengjort i dybden og lækker blød og duftende.

Vi tager f.eks. Mandel olie og Hampe olie med til at blødgøre huden, og forskellige tørrede blomster såsom lavendel, kamille, men også honning, havregryn og kaolin ler. Der bliver masser af vælge imellem og I skal nok få kyndig vejledning i, hvad de forskellige ingredienser er godt for;-)


Badesaltet kan du bruge i både fodbad og karbad, og den vil få dig til at blive dejlig afslappet, så du er frisk til at springe foråret i møde.

Du kan f.eks. vælge imellem at bruge epsom salt eller Dead Sea Salt, vi har forskellige æteriske olier, du kan blande i, ligefra pebermynte, der virker afslappende og rensende, til jasmin eller rose, der dufter skønt, eller rå kakao, som vi har brugt her…


Så forkæl dig selv og tilmeld dig sammen med familien eller veninderne til en herlig eftermiddag.


Det foregår på Christianshavns Voldgade 49

Anden pinsedag, Mandag d. 1. juni kl 12-14


Vi sørger selvfølgelig for, at alle retningslinier i forhold til Covid 19 overholdes, derfor er der kun plads til 8 personer på dette hold .

Det er først til mølle, så tilmeld jer på tlf. 31142640


Både voksne og børn er velkomne;-)

Tagget , , ,
%d bloggers like this: