HER BEGYNDER SÆBE EVENTYRET

SOMMERFERIEN ER NÆSTEN SLUT.

Jeg har været så heldig at kunne hygge hjemme med min ældste datter de sidste tre uger (mens den mindste har fået lov at komme i børnehave og lege med sine venner;-) Vi købte årskort til Vor Frelser Kirke og har ledt efter Rapuntzel i toppen af tårnet flere gange om dagen – altså, hvis du spørger mine ben… men 4 gange er det da blevet til. De lukker jo tårnet, når det regner, så…

Efter at have været spærret inde af regn i noget tid, fik vi pludselig trang til at være lidt kreative. Så på med regnjakken og afsted til Panduro hobby. Vi startede med sådan et sæbesæt. Det havde ingen af os prøvet før, men for Søren da… Lynet slog ned! I os begge to, og sikkert også i Vor Frelser. Vi er simpelthen blevet bidt af en gal sæbeheks. Hver morgen, når Far har været nødt til at tage på arbejde, har vi kigget på hinanden og tænkt: Hva, skal vi ikke lige lave nogle sæber? Og så er halvdelen af dagen gået med det.

Nu er sommerferien slut, men vi har besluttet at noget nyt skal begynde. Selvom arbejdet og skolen kalder, må vi finde en måde at gøre plads til

VORES SÆBE EVENTYR

%d bloggers like this: